خواص درمانی خربزه
بیخود نیست که یک ضربالمثل قدیمی میگوید: در میان میوهها، شاه انگور است و سلطان خربزه؛ چرا که خربزه دارای خواص درمانی فراوانی است که شاید خیلی از ما آنها را ندانیم.
این میوه تابستانی دارای ویتامینهای آ، سی و دی فراوان است به همین دلیل در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد. خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است و به علت دارا بودن خاصیت ملین، برای معالجه یبوست تجویز میشود.
اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.
تخم خربزه بو داده طبیعت گرم دارد و برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
این میوه موجب افزایش شیر در زنان شیرده میشود و میل جنسی را هم افزایش میدهد.
خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است.
رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی) را درمان میکند.
خوردن 8 گرم دمکرده پوست خشک شده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.
احتیاط لازم در مصرف خربزه
مصرف زیاد خربزه باعث نفخ میشود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد میکند.
باید خربزه را بعد از غذا مصرف کرد، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده میکند.
خوردن خربزه کال در کسانی که معده ضعیف دارند، تولید اسهال میکند. همچنین خلط را میافزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است.
لایک خیلی خوبه مرسی
تشکر از شما -مارا از دعای خیر خود فراموش نکنید .