X
تبلیغات
رایتل

گیاهان دارویی

طب سنتی
شنبه 6 آبان‌ماه سال 1391

خواص نارگیل 2

.     گوشت نارگیل تازه گرم و خشک است، خشکش قوی‌تر است.

2.     برای رفع بوی بد دهان نارگیل را بجوید.
3.     برای درد رماتیسم و مفاصل صبح‌ها مربای نارگیل همراه صبحانه میل کنید.
4.     نارگیل چاق کننده است.
5.     دفع کنندة مواد سرد بلغمی و سوداوی است.
6.     زیاد کننده حرارت غریزی و افزایش دهندة اسپرم است.
7.     خوردن نارگیل با شکر علاوه بر اینکه مقوی است زیاد کنندة خون هم می باشد.
8.     گوشت نارگیل دیرهضم است برای ضم آسان با شکر خورده شود.
9.     خاکستر پوست نارگیل باعث سفیدی دندان می‌شود به این طریق که مسواک را آغشته به پودر خاکستر نارگیل کرده و طبق روش مسواک زدن دندانها را مسواک بزنید.
10.  نارگیل برای تقویت حافظه مفید است.
نارگیل
11.  گوشت نارگیل برای رفع درد مثانه استفاده می‌شود.
12.  برای اخراج احشام کرم معده و روده و کرم کدو گوشت نارگیل را میل کرده و کمی سرکه همراه آب بالای آن بخورند.
13.  گوشت نارگیل درد کمر را کاهش می دهد.
14.  نارگیل محرک مراکز عصبی دستگاه تناسلی است.
15.  در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می‌کند.
16.  مالیدن خاکستر پوست نارگیل به صورت باعث باز شدن رنگ رخسار و از بین رفتن کک مک می‌شود.
17.  از ریشه‌های نارگیل (پوست اول) می‌توان طنابی درست کرد که دارای مقاومت زیادی است و در آب شور پوسیده نمی‌شود.
18.  کسانی که بی‌حسی اعضا ، فلج ، جنون و مالیخولیا دارند از گوشت نارگیل استفاده کنند.
19.  گوشت نارگیل تقویت کنندة کبد است.
20.  برای زخم معده مفید است.
21.  برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید.
نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)