1»ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید .2- دانش هر فرد دارایی اوست نه سرمایه او بلکه بدهی او به جامعه است . 3-جوینده عشق باشیم نه یابنده عیب . 4-اول فکر کن بعد عمل کن چونکه طالع هر کس بدست خودش است . 5-همیشه جزیی از راه حل باش نه صورت مسله . 6-قال ربکم ادعونی استجب لکم . گفت پروردگار شما بخوانید مرا تا اجابت شما را . 7-اگر استعدادهای افراد بوسیله یک طریق صحیح در راه خود بکار انداخته شود ضعیف ترین انها نیز به ترقی نایل میشود . 8»اگر قوای روحانی (روح)ضعیف گردد قوای جسمانی نیز نقصان می پذیرد و اگر قوای جسمانی مختل گردد روح متاثر خواهد شد پس باید سعی کرد که هر دو سالم و قوی بماند . 9»بعضی ها میگویند =در گذشت زمان استعدادهاو عقل کم میشود در صورتیکه علم ثابت کرده است که ذهن و فکر انسان در گذشت زمان نه اینکه کم نمیشود بلکه بارورتر میشود و از استعدادو تجربه انها بیشتر استفاده میکنند اکثر علمای دین ما بیشترشان شروع علمشان را بعداز پنجاه سالگی به بعد شروع کردند. 10»اگر همواره سعادتمند شدن دیگران را از خدا بخواهی یقین بدان که سعادت و خوشبختی از ان تو خواهد بود.
خواص کشمش
انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسید، قرن ها پیش به وجود آمده
است... کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود.
1- کشمش، در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می
باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن
کشمش بسیار مفید می باشد.
2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
3- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر
عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید
است..
4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
5- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و
باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان
جلوگیری می کند... کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
6- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین
هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد
نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن
دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.
8- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
10- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
11- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
12- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
13- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL ) کاهش می یابد.
15- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
16- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
17- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از
این ناخوشی ها می توانید، 6-5 عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب
آن را بنوشید...
18- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک
فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می
کنند.
19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.
20- کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است..
21- کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
22- کشمش، دهان را خوشبو می کند.
23- کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت برید.
این هم برای این که سلامتی شما دوست عزیز برای من اهمیت دارد
خواص :
شیر نارگیل سنگ کلیه را دفع میکند و برای پایین آوردن تب بسیار مفید است.
نارگیل
با نام علمی (Coeos nucifera) گیاهی است که در حدود سه هزار سال پیش در
جنوب آسیا کشت میشد در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق
استوایی وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمتهای این درخت استفاده
میکنند و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف میکنند.
میوه نارگیل کروی
شکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن صاف
و سخت است. درخت آن در هر سال حدود پنجاه عدد نارگیل میدهد. نارگیل
هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیر دارد ولی به تدریج که میوه میرسد
مقدار شیر آن کمتر می شود.
گوشت این میوه دارای آنزیمهای مختلف انورتین، اکسیداز و کاتالاز است و در شیر آن اسیدهای آمینه مختلف موجود است.